Proiectul Phare RO 2002-586.03.01.04.02 - Formarea iniţială în afaceri europene a funcţionarilor publici din administraţia centrală

01/03/2005 - 29/07/2005 Tarif: 0 lei
Tarif plată anticipată: 0 lei
Termen înscriere: 28/02/2005
Termen plată anticipată: //
Inscriere incheiata
>>
>>
>>
>>
>>
>>

CONTACT

Pe aceeași tema

Obiectivul principal al proiectului:

Perfecţionarea cunoştinţelor de specialitate ale funcţionarilor publici din administraţia centrală direct sau indirect implicaţi în procesul de integrare europeană

 

ROLF HUNINK - TEAM LEADER

Rolf Hunink a fost implicat în numeroase proiecte internationale în domeniul integrarii europene si al administratiei publice la nivel central si local. În cei 25 de ani de experienta, a participat în proiecte sustinute de principalii finantatori internationali (Uniunea Europeana, Banca Mondiala, OSCE). În ultimii 12 ani s-a dedicat initiativelor specifice Europei Centrale si de Est, în misiuni de lunga si scurta durata.
Începând cu 1998, Rolf Hunink a fost team-leader sau consilier tehnic în cadrul mai multor proiecte (de formare si de consolidare a capacitatii institutionale) din România si a oferit consultanta în domenii de importanta majora ale politicilor administrative Ministerului pentru Reforma (1998-2000), Ministerului Integrarii Europene (2000-2003), Ministerului de Interne (2002-2003) si Ministerului Mediului (2004).

RICHARD POLACEK - CURRICULUM EXPERT

Richard Polacek este absolvent al facultatii de drept a Universitatii din Paris I Pantheon-Sorbonne si detine un Master în Studii Europene de la Colegiul Europei. Înca din 1999 s-a ocupat cu elaborarea si predarea curiculei programelor de formare în afaceri europene pentru functionarii publici din Polonia, Franta, Slovenia si România. Lucreaza ca expert în afaceri europene în cadrul proiectelor din Europa Centrala si de Est vizând legislatia si politicile Uniunii Europene.

MONICA MOSCU - COORDONATOR DE PROIECT

Monica Moscu este implicata în acest proiect de formare din partea Institutului European din România.
Ea s-a alaturat institutului din toamna anului 2003, fiind coordonator de proiect în cadrul Directiei de Formare în Afaceri Europene si Comunicare.
Ea a fost, de asemenea, initiatorul unui proiect de formare în managementul dezvoltarii pentru echipa institutului.

 

There are no events on this topic.
Nu sunt publicatii pe aceasta tema.
Documente disponibile

Alte editii

Nu sunt inregistrari.